Shop More Submit  Join Login
:iconrealm-of-fantasy:

Realm-of-Fantasy

Fantasy and Sci-fi Art Gallery

Nederlands (Dutch)

Thu Apr 8, 2010, 5:21 AM by MyBurningEyes:iconmyburningeyes:
:pointr: :bulletorange: Lees de onderstaande regels goed door a.u.b

Welkom bij de Realm of Fantasy groep. Fantasy staat voor het loslaten van alle creativiteit die je hebt, op elke mogelijke wijze. Deze groep is een plaats voor fantasy-fans om hun creativiteit te delen en om andere mensen te ontmoeten met dezelfde passie.


Dit is een groep voor fantasy en sci-fi gerelateerde kunst en literatuur. Iedereen, van beginnend kunstenaar tot professionele kunstenaar, mag zijn kunst laten zien. Er mag met elk medium gewerkt worden.

Deze journal zal worden af en toe ge-update en opnieuw gepost worden.

Voor meer informatie klik je op een van de onderstaande links.

:bulletorange:Fantasy Criteria: realm-of-fantasy.deviantart.co…

:bulletorange:Credit Guidelines: realm-of-fantasy.deviantart.co…


:bulletblue: Elke dag kan er kunst geplaatst worden in de galerij.

:bulletblue: Je mag een van je kunstwerken per week uploaden.

:bulletblue: Je moet lid van de groep zijn om je kunst in de galerij te plaatsen. Om lid te worden klik je op de "Join our group" knop. Je krijgt een bericht als je bent toegelaten tot de groep.

:bulletblue:Om je kunst in de galerij te plaatsen klik je op de "Contribute art" knop. De knop is bovenaan de hoofdpagina van de groep te vinden, aan de linkerzijde van het blauwe groepsmenu. Je kan ook naar de galerij toe gaan en daar op de "Submit to this folder" knop drukken. De knop staat rechtsboven elke folder. Zorg ervoor dat je wel de goede categorie folder kiest als je je kunst wilt plaatsen.

:bulletblue:Je kunt je kunst in de volgende categorieën plaatsen.

:bulletgreen::pointr:"Featured" kunst galerij Topklasse niveau, Onze "Featured" Showcase Galerij, alle Mediums.

:bulletgreen::pointr:"Fantasy" Middenklasse niveau fantasy gerelateerde kunst, alle mediums.

:bulletgreen::pointr:"Science Fiction" Sci-fi, Ruimte kunst etc.

:bulletgreen::pointr:"Literature" Fantasy gerelateerde Proza and gedichten.

:bulletgreen::pointr:"Fan Art" Fantasy/Sci-fi gerelateerde kunst dat is afgeleid van literatuuren visuele media zoals strips, films, games, RPG's etc.

:bulletgreen::pointr:"Historic/Medieval" Fantasy vertegenwoordiging van Historische/Middeleeuwse figuren en plaatsen.

:bulletgreen::pointr:"Abstract/Surreal"Vertrek van realiteit in misleiding van beeldspraak in kunst, vaak bizar of droomachtig.

:bulletgreen::pointr:"Artisan Crafts" Fantasy gerelateerde metaalbewerking, leerbewerking, Sculpturen,  Juwelen etc.

:bulletgreen::pointr:"Tutorials" Diepgaande Tutorials, walkthroughs en how to's.

:bulletgreen::pointr:"Stock" Stock beelden die gebruik kunnen worden om fantasy-kunst te maken.

:bulletgreen::pointr:"Photoshop Resources" Brushes, Actions etc die je kunt gebruiken om fantasy-kunst te maken.</b>

  Je kunt uit een van deze categorieën kiezen in het drop-down menu als je op "Contribute art" heb geklikt. Plaats je kunst in de juiste categorie anders word de plaatsing van je kunst in de galerij geannuleerd.

:star::bulletblue: Je mag alleen je eigen werk plaatsen. Plaats geen werk dat je online hebt gevonden of waarin beelden/materialen zijn verwerkt waar je geen toestemming voor hebt gekregen van de maker. Mocht je dit niet doen dan zien wij dat als Copyright inbreuk, deze werken zullen dan onmiddellijk verwijderd worden. Als je stock heb gebruikt geef dan aan van wie dat is. Plaats in de beschrijving van je werk een link naar de maker en volg de regels en voorwaarden van de maker. Stock kunstenaars verdienen ook respect voor wat zij doen.

:bulletblue: Je kunstwerken moeten afgerond zijn als je ze wilt plaatsen. De groep wil graag afgeronde kunst laten zien, geen WIP's of schetsen. Als de administrators vinden dat je toch zo'n soort werk wilt plaatsen dan word deze niet toegelaten in de galerij.

:bulletblue: De kunstwerken moeten onder het fantasy Genre vallen.

:star::bulletred: Geen expliciet werk, mild expliciete werken worden wel toegelaten.

:bulletred: Geen buitensporig gebruik van bloed/gore, seksueel expliciet materiaal of impliciete seksuele insinuaties.

:bulletred: Geen afbeeldingen van andere ongepaste onderwerpen, op welke manier dan ook.

:bulletred: Geen vulgaire literatuur of proza.

De groep is bedoeld om kunst te laten zien die voor vrijwel elke leeftijdscategorie geschikt is, houd daar rekening mee als je iets in de galerij wilt plaatsen.  

:star::bulletblue: Houd je ten alle tijden aan alle DeviantArt plaatsings-regels en TOS.

:bulletblue: Administrators zullen kijken of je kunst zich aan de regels houd voor ze geplaatst worden. Wij hebben het recht om op elk moment kunstwerken niet in de galerij te plaatsen en om kunstwerken te verwijderen.

We krijgen veel kunstwerken opgestuurd dus het kan een paar dagen duren voor je werk geplaatst worden. We doen ons best alles zo snel mogelijk te plaatsen.
:typerhappy:


Vertaling door:
:iconmyburningeyes: MyBurningEyes

Fantasy Feature Vol. 21 - Choose your Favorite! 

30%
136 deviants said :ShenLung: by lehuss
21%
94 deviants said Alone in nightmare by SoulDa
21%
93 deviants said MajorArcana IX by ArtofTy
18%
80 deviants said Ships of the Inner Sea by Belibr
10%
43 deviants said Vampire Prison by BlackMalcerta

Sci-fi Feature Vol. 20 - Choose your Favorite! 

34%
138 deviants said Secret Agent Rina 1 by marat-arslanov
24%
98 deviants said CheetahR by Harpiya
17%
70 deviants said Graffiti writter by AlexTzutzy
16%
67 deviants said Huntress by AKIRAwrong
9%
35 deviants said Replicant by AlexanderBrox0101

Recent Journal Entries

Global Affiliates

:iconslovakia::iconchinese-deviants::iconmacedonia::iconfranceofficiel::iconrowatch::iconromanips::iconnederlanders::iconspain-is-different::iconturksanat::iconindonesia:

Affiliates

:iconall-artists-fantasy: ALL-ARTISTS-FANTASY :iconwings-of-amarillo: Wings-Of-Amarillo Open!! :iconmostlystarwars: MostlyStarWars :iconbestmovies: BestMovies Best of the best of the best! :iconsoulwritersociety: SoulWriterSociety Write From The Soul :iconeternia-legacy: Eternia-Legacy :iconthe-death-group: The-Death-Group ~We're surprisingly lively~ :iconperfectionists: Perfectionists :iconbatmanasylumclub: BatmanAsylumClub Home of the Criminally Insane~ :iconmy-singing-monsters: My-Singing-Monsters 1st group ever!!! :iconunderrated-writers: Underrated-Writers Welcome home writers~ :iconhiccup-x-astrid: Hiccup-x-Astrid Partners in an Adventure :iconfaabulousfantasy: FAABULOUSFANTASY :iconpolishimaginarium: PolishImaginarium :iconobeyyuri: ObeyYuri Command & Conquer fan club :iconbritishcomedy: BritishComedy It's... :iconmystic-fantasy-realm: Mystic-Fantasy-Realm :iconthe-mermaids-club: The-Mermaids-Club :iconnurturing-narratives: Nurturing-Narratives ContinuousProse ContinualGrowth :icondna-deviants: DNA-Deviants A Revolution of Digital Artistry :iconthefantasycorner: TheFantasyCorner Keep Calm and Fantasy On :iconsupersmashflash2: supersmashflash2 3-2-1 FLASH BRAWL!!!! :icongrandfandomart: GRANDFANDOMART WHERE ALL ART CAN BE COLLECTED! :iconvinkingage: VinkingAge vikings, barbarians and dragons :icontimeless-elves: Timeless-Elves For Elves Of All Ages :iconsocialartworks: SocialArtWorks :iconennead-official: Ennead-Official An RPG Powered by FATE :iconbestfantasyart: BestFantasyArt :iconfictionforge: FictionForge Forging fiction ever since. :iconheavenlybodies: Heavenlybodies Space Universe Planets

Custom

Counter Since May 1st 2010, Invisible Members not factored in free counters