Shop Mobile More Submit  Join Login

Hrvatski (Croatian)

Fri Apr 9, 2010, 11:07 AM by Sevora:iconsevora:
:pointr: :bulletorange:MOLIMO VAS DA PROČITATE OVA PRAVILA
  
Dobro došli u grupu zvanu Realm of Fantasy. Po svojoj definiciji ova grupa je igra sa maštom. Ovo je mjesto za sve fantasy intuzijaste gdje mogu doći i podijeliti svoj svijet i upoznati druge sa sličnim afinitetima i strastima.


Ovo je grupa za Fantasy i SF umjetničke i literaturne radove. Dobro došli su svi stupnjevi vještina i medija. Ako Vas zanima fantasy umjetnost u bilo kojemu obliku dođite i pridružite nam se ovdje u grupi  *Realm-of-Fantasy, gdje je jedina granica Vaša mašta.Ovaj dnevnik će se s vremena na vrijeme nadograđivati, te mijenjati.

Također za više informacija molimo Vas da pročitate:

:bulletorange:Fantasy Kriterije: realm-of-fantasy.deviantart.co…

:bulletorange:Credit Natuknice: realm-of-fantasy.deviantart.co…:bulletblue:Galerija je otvorena za predavanje radove svaki dan.

:bulletblue:Možete podnijeti jedan rad na tjedan.

:bulletblue:Morate biti član grupe da bi mogli predočiti svoje radove. Da bi postali član kliknite na "Join Our Group" gumb. Biti ćete informirani kada je Vaš zahtjev za članstvom prihvaćen.

:bulletblue:Da biste predali radove morate klinuta na  "Contribute Art" gumb, koji se nalazi na vrhu stranice u Blue menu Groups bar i na lijevoj strani te iste stranice u  Side Bar-u. Također možete odabrati specijalne foldere te kliknuti na gumb "Submit to this Folder" koji se nalazi na desnoj strani svakoga foldera.

:bulletblue:Možete predati svoje radove u slijedeće kategorije:

:bulletgreen:"Featured" Umjetnička galerija za napredne, te "Featured" Galerija za prikazivanje radova, svi mediji dozvoljeni

:bulletgreen:"Fantasy" Intermediate Skill Level Fantasy related artwork, svi mediji dozvoljeni

:bulletgreen:"Science Fiction" SF, radovi sa svemirom itd

:bulletgreen:"Literature" Proza i poezija u Fantasy stilu

:bulletgreen:"Fan Art" Fantasy/SF umjetnički radovi koji mogu potjecati iz literaturnih i vizualnih medija kao što su npr stripovi,filmovi, igrice,Rpg itd.

:bulletgreen:"Historic/Medieval" Fantasy prezentacije Povijesnih/Srednjovijekovnih događaje i ljudi

:bulletgreen:"Abstract/Surreal" odlazak od realnosti koju prikazujemo preko mašte u umjetničkome radu, često izgleda bizarno i poput sna

:bulletgreen:"Artisan Crafts" Fantasy koji ima poveznicu sa radovima od metala, od kože, skulpture, nakit itd.

:bulletgreen:"Tutorials" detaljni tutorial, oni koji prolaze kroz neki proces i kako nešto napraviti

:bulletgreen:"Stock" Stock slike koje će se koristiti u svrhu kreacije fantasy umjetnosti

:bulletgreen:"Photoshop Resources" kistovi, potezi itd. koji će se koristiti u svrhu kreacije fantasy umjetnostito   

   Ovo su svi mogući oblici sa drop down menu-a nakon što kliknete na "Contribute Art". Molimo Vas da svoje radove predajete u sekcije u koje spadaju, u suprotnome će biti odbijeni i uklonjeni.

:star::bulletblue: Radovi moraju biti Vaši.Molimo Vas da ne predajete radove koje ste našli na internetskim stranicama ili one koji sadrže materijale ili Stock bez dozvole umjetnika koji je napravio taj rad, te moraju imati parvilne zasluge na orginalu. Ako ne poštujete sve ove zakone kršite prava umjetnika i njogova prava na kopiranje rada, takvi radovi će biti uklonjeni bez ikakvih pitanja. Ako ste koritili Stock molimo Vas da napišete zasluge sa linkovima na Vašem radu, te da pratite pravila o korištenju, stock umjetnici se puno trude oko svojih radova pa im dajmo zasluge koje i sami zaslužuju.

:bulletblue:Radovi moraju biti dovršeni i kompletni.Ovaj klub je namijenjen umjetnosti, ne radovima u izradi te skicama. Ako je i jedan rad takav nece biti procesuiran sa Admin diskrecijom. Također radovi na papiru sa crtama ili sa rupama na starni papira nisu dozvoljeni. Tutorijali moraju bit prezentirani u organiziranome te lakom za praćenje formatu.Tutoriali također moraju biti informativni i relevantni.

:bulletblue: Umjetnički radovi moraju biti povezani sa fantasy žanrom.

:star::bulletred:Ne smije bit eksplicitnih radova, no umjerena golotinja je dozvoljena na diskreciju kadra.

:bulletred:Ne smije sadržavati pretjerano prikazivanje krvi/mesa, seksualno eksplicitnih materijala ili radova koji potiču na seksualne aluzije.

:bulletred:Ne smije sadržavati neprihvatljive teme koje su uvreda za grupu, implicitno ili očigledno.

:bulletred:Zabranjena je vulgarnost kroz tekst ili pozu

:star::bulletblue:Ovaj klub je napravljen za publiku širokog spektra te ljudi sa različitim godištima. Molimo Vas da to imate na umu tijekom predavanja svojih radova.

:bulletblue:Morate se držat svih pravila o predavanju radova te pravila usluge.

Administrator će pogledati radove prije nego budu prihvaćeni. Mi imamo pravo odbiti Vaše radove ili ih ukloniti u bilo koje vrijeme. :typerhappy:

Zbog prevelike količine radova koje primamo po danu, trebati će nam nekoliko dana prije nego što objavimo Vaš rad. Pregledtai ćemo Vaše radove što je prije moguće.


Prevod:
:iconsevora: Sevora

Recent Journal Entries

Connect with us!


Custom

Counter Since May 1st 2010, Invisible Members not factored in free counters