Deviant Login Shop
 Join deviantART for FREE Take the Tour
:iconrealm-of-fantasy:

Realm-of-Fantasy

Fantasy and Sci-fi Art Gallery

Srpski (Serbian)

Sat Nov 27, 2010, 6:41 PM by MelyannaM
МОЛИМ ВАС ДА ДОБРО ПРОЧИТАТЕ ПРАВИЛА

:star: Пажња, такође прочитајте: Упутство за навођење извора & Критеријум Фантазије

Добродошли у групу Realm of Fantasy.

Фантазија је по дефиницији слободна игра креативне имагинације. Ово је место где се уметници и ентузијазисти окупљају и упознају са осталима са којима деле сличну страст и машту.

Ову групу карактеришу уметничка и књижевна дела из области фантазије и научне фантастике. Добродошли су радови свих техника и степена стручности. Дакле, уколико Вас на било који начин интересује уметност илузије, придружите нам се у групи Realm of Fantasy, где је једина граница Ваша машта.

Овај дневник биће повремено ажуриран.

:bulletgreen: Слање радова је омогућено сваки дан.

:bulletgreen: Можете послати 2 рада недељно. Препоручујемо да не шаљете оба рада у истом дану.

:bulletgreen: Да пошаљете рад, кликните дугме "Contribute Art" које се налази у плавом бару на врху главне стране, а изнад сиво-зеленог мени бара. Такође, можете директно да пошаљете рад у одговарајући фолдер кликом на дугме "Submit to this Folder" које се налази у горњем десном углу сваког фолдера.

:bulletorange: Сви послати радови морају да поштују deviantART Terms of Service.

:bulletorange: <bДа би слање радова у групу било могуће, морате да будете члан Realm-of-Fantasy</b>. Да постанете члан, кликните "Join Group" у мени бару на врху главне стране групе. Бићете обавештени кад Вам се чланство одобри.

:bulletorange: Сви послати радови морају да садрже приметан ниво фантазије и/или научно-фантастичних елемената.

:star::bulletred:Забрањено је коришћење/измена слика заштићених копирајтом које сте нашли на интернету. Ако већ нисте, од оригиналног уметника или компаније морате да добијете потврду да је користите/мењате. Када то урадите, морате да наведете извор и линкујете дело које сте користили. Ако немате дозволу за коришћење, то се сматра кршењем ауторских права и кршењем правила девиантарта deviantART Terms of Service. Без изузетака

:star::bulletred: Навођење извора и линковање је обавезно. Морате да наведете сваки коришћени извор, заједно са директним линком ка коришћеном извору, без обзира где се налазио. Не линк ка сајту на ком се налази већ линк самог извора. Ово укључује, али није ограничено на: сток фотографије, клип арт, готове позадине, апликацијске ресурсе, јавни домен, итд.

:bulletorange: Послати радови морају да буду комплетни, односно завршени. Не можемо да прихватимо фотографије/скенове осредњег квалитета, мутне, где се виде повези или позадина. Не можемо да прихватимо скечеве или цртеже урађене на папиру на линије. Прихватамо радове свих степена стручности, од почетничкох до професионалних, али презентација истих је врло битна. Туторијали морају да буду презентовани организовани и једноставни за разумевање, информативни и релевантни.

:bulletred: Забрањени радови експлицитног садржаја. Ово укључује, али није ограничено на: превише крви/телесних повреда, сексуално експлицитног материјала и инсинуација или (не)очигледног приказа било какве неодговарајуће теме.
Уметничкa голотиња биће прихваћена по нахођењу модераторa.

:bulletred: Молимо Вас, имајте на уму да нашу групу чини широк старосни спектар, стога користите филтере за упозорење о садржају кад је то потребно. Ово није због цензуре већ да би група била сигурна за децу, породицу и радно окружење.

:bulletorange: Сваки послати рад је прегледан од стране више модератора у току процеса. Модератори групе консултују се у вези са сваком одлуком. Задржавамо право да одбијемо или уклонимо рад или више радова у било ком тренутку. Уколико је рад одбијен, образложење ће бити приложено.

:bulletorange: Очекивано време у ком ће Ваш рад бити објављен у галерији је од 1 до 48 сати. Сваки дан примамо велики број радова. Процесирамо радове оним редом којим су послати. Више модератора прегледа сваки рад како би се уверили да ови поштују правила која се тичу слања, навођења извора и критеријума групе. Ваш рад биће процесуиран у најкраћем могућем року. Овај процес не траје дуже од једног дана али на њега може да утиче промет радова у датом тренутку.

Да бисте омогућили бржу обраду вашег рада проверите да су унете све потребне информације; укључујући, али не ограничавајући се на: филтере за упозорење о садржају, навођење извора, линкова, итд.

Превела:
:iconmelyannam: MelyannaM

ОБАВЕШТЕЊЕ:
Овај блог није намењен за било какву дебату или расправу у вези са условима коришћења Девиантарта, политику групе, условима коришћења извора/сток артиста или копирајта. Сваки такав коментар биће сакривен. Овај блог је намењен да установи и презентује правила и упутства ове групе. Уколико имате питања у вези са овим блогом, или бисте желели да поделите било какве друге информације, не коментаришите овде већ нам се обратите путем поруке. </strong>

Fantasy Feature Vol. 15 - Choose your Favorite! 

32%
100 deviants said Goddess of the Sacred Forest by WojciechFus
23%
71 deviants said Untitled by mingrutu
20%
62 deviants said Thranduil the Woodland King by HRFleur
16%
50 deviants said Blackguard by I-GUYJIN-I
8%
26 deviants said Last Stand by juliedillon

Sci-fi Feature Vol. 9 - Choose your Favorite! 

24%
96 deviants said The poster for Halfway by Pervandr
22%
87 deviants said Hazardous Preacher Mada advanced version by snatti89
19%
75 deviants said Female Soldier by bayardwu
18%
72 deviants said BOT by Hudhen
17%
69 deviants said Imperial Army leader Normal V by snatti89

Recent Journal Entries

Global Affiliates

:iconslovakia::iconchinese-deviants::iconmacedonia::iconfranceofficiel::iconrowatch::iconromanips::iconnederlanders::iconspain-is-different::iconturksanat::iconindonesia:

Affiliates

:iconbatmanasylumclub: BatmanAsylumClub Home of the Criminally Insane~ :iconmy-singing-monsters: My-Singing-Monsters We love those monsters. :iconunderrated-writers: Underrated-Writers Welcome home writers~ :iconhiccup-x-astrid: Hiccup-x-Astrid Partners in an Adventure :icongreat-destriers: Great-Destriers Fearless Steeds of Old :iconfaabulousfantasy: FAABULOUSFANTASY :iconpolishimaginarium: PolishImaginarium :iconobeyyuri: ObeyYuri Command & Conquer fan club :iconbritishcomedy: BritishComedy I have a cunning plan... :iconmystic-fantasy-realm: Mystic-Fantasy-Realm :iconthe-mermaids-club: The-Mermaids-Club :iconnurturing-narratives: Nurturing-Narratives Where Prose Grows :icondna-deviants: DNA-Deviants A Revolution of Digital Artistry :iconthefantasycorner: TheFantasyCorner Keep Calm and Fantasy On :iconsupersmashflash2: supersmashflash2 3-2-1 FLASH BRAWL!!!! :icongrandfandomart: GRANDFANDOMART WHERE ALL ART CAN BE COLLECTED! :iconvinkingage: VinkingAge vikings, barbarians and dragons :icontimeless-elves: Timeless-Elves For Elves Of All Ages :iconsocialartworks: SocialArtWorks :iconennead-official: Ennead-Official An RPG Powered by FATE :iconbestfantasyart: BestFantasyArt :iconfictionforge: FictionForge Forging fiction ever since. :iconheavenlybodies: Heavenlybodies Space Universe Planets :iconlokiesif: lokiesif 1 amore guerriero e lottatore :icontrotzafanclub: TROTZAFanClub ++Welcome++ :iconwereworlds-council: Wereworlds-Council :iconliving-elder-scrolls: Living-Elder-Scrolls Elder Scrolls Cosplay and Crafts :iconouraspiringartists: OurAspiringArtists For sharing and improving art :iconpeachyphoto: PeachyPhoto :iconsupershow2016: SUPERshow2016 L.A. Zen | Art of Senselessness

Custom

Counter Since May 1st 2010, Invisible Members not factored in free counters