Shop Mobile More Submit  Join Login
:iconrealm-of-fantasy:

Realm-of-Fantasy

Fantasy and Sci-fi Art Gallery

Ellinika (Greek)

Sun Nov 28, 2010, 10:19 AM by Dem90:icondem90:
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ
:star: Προσοχή, διάβασε επίσης: Credit Guidelines & Fantasy Criteria

Καλωσήρθες στο group Realm of Fantasy (Βασίλειο της Φαντασίας).

Η φαντασία εξ'ορισμού είναι το ελευθερο παιχνίδι της δημιουργικότητας. Αυτό είναι ένα μέρος και για Καλλιτέχνες αλλά και για λάτρεις τις τέχνης, όπου βρίσκονται μαζί και συναντούν άλλους ανθρώπους με το ίδιο πάθος και μοιράζονται την φαντασία τους.

Αυτό το group αναδεικνύει Έικαστικά και Λογοτεχνikα έργα που επικεντρώνονται σε Φαντασία ή Επιστημονική Φαντασία. Όλα τα επίπεδα ικανότητας και όλα τα μέσα δημιουργίας είναι ευπρόσδεκτα. Οπότε, εάν ενδιαφέρεσαι για έργα Φαντασίας,  με οποιονδήποτε τρόπο, σχήμα και μορφή, έλα μαζί μας και γίνε μέλος στο Realm of Fantasy, όπου το μόνο όριο είναι η φαντασία σου.

Αυτό το Journal θα αναβαθμίζεται και θα επαναστέλλεται ανά διαστήματα.

:bulletgreen: Οι Υποβολές έργων στην Gallery είναι ανοικτές καθημερινά.

:bulletgreen: Μπορείς να υποβάλεις δύο (2) έργα κάθε βδομάδα. Προτείνουμε να  μην υποβάλεις και τα δύο την ίδια μέρα.

:bulletgreen: Για να υποβάλεις το έργο σου, κάνε κλικ στο "Contribute Art", που βρίσκεται στο μλπε πλαίσιο, στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας (Home). Ακόμα, μπορείς να πας κατευθείαν σε έναν συγκεκριμένο φάκελο της Gallery και να κάνεις κλικ στο "Submit to this Folder" που βρίσκεται πάνω δεξιά σε κάθε φάκελο.

:bulletorange: Όλα τα έργα πρέπει να συμφωνούν με τους Κανόνες καλής χρήσης της deviantART.

:bulletorange: Πρέπει να είσαι μέλος του #Realm-of-Fantasy για να υποβάλεις την δουλειά σου στο group. Για να γίνεις μέλος, κάνε κλικ στο  "Join Group" στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας, στο μενού. Όταν γίνει αποδεκτό το αίτημά σου, θα ειδοποιηθείς.

:bulletorange: Όλα τα έργα πρέπει να περιέχουν εμφανή στοιχεία Φαντασίας ή Επιστημονικής Φαντασίας.

:star::bulletred: Μην χρησιμοποιείς/αλλάζεις εικόνες κατοχυρωμένες πνευματικά που έχεις βρει online. Εάν δεν την έχεις φτιάξει εσύ θα πρέπει να πάρεις άδεια για να την χρησιμοποιήσεις/επεξεργαστείς από τον ιδιοκτήτη της (καλλιτέχνη/εταιρία). Όταν έχεις την άδεια, πρέπει να αναφέρεις τον ιδιοκτήτη και να δώσεις link για αυτό που χρησιμοποιείς. Εάν δεν έχεις άδεια να χρησιμοποιήσεις την εικόνα θεωρείται Παραβίαση Πνευματικών Δικαιωμάτων, καθώς και παραβίαση των Κανόνων καλής χρήσης της deviantART. Δεν γίνονται εξαιρέσεις.

:star::bulletred: Πρέπει να δίνονται εύσημα και link για κάθε resource. Πρέπει να δώσεις εύσημα για κάθε δημιουργό των resources που χρησιμοποιούνται, καθώς και links για κάθε resource, ανεξάρτητα από που προέρχεται. Όχι μόνο την ιστοσελίδα, link στην ακριβή τοποθεσία της resource. Αυτές περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται,: εικόνες, clip art, έτοιμα backgrounds, resources εφαρμογών κλπ.

:bulletorange: Τα έργα πρέπει να είναι τελειωμένα, ολοκληρωμένα. Δεν μπορούμε να δεχτούμε σαρώσεις/φωτογραφίες χαμηλής ποιότητας, που είναι θολές, που φαίνεται βιβλιοδεσία, με ακατάστατο φόντο που φαίνεται. Δεν μπορούμε να δεχτούμε δουλεία σε ριγέ χαρτί ή ημιτελή, πρόχειρα σκίτσα. Δεχόμαστε όλα τα επίπεδα ικανότητας. Όμως η παρουσίαση είναι πολύ σημαντική. Τα tutorials πρέπει να είναι οργανωμένα και ευανάγνωστα. Επίσης πρέπει να δίνουν πληροφορίες και να έχουν σχέση με την θεματολογία μας.

:bulletred: Όχι έργα ειδικού περιεχομένου. Αυτό περιλαμβάνει,αλλά δεν περιορίζεται σε:
υπερβολικό αίμα/πληγές, πορνογραφικό υλικό, σεξουαλικούς υπαινιγμούς ή απεικονήσεις κάποιου άλλου ακατάλληλου θέματος, είτε άμεσες είτε έμμεσες.
Το καλλιτεχνικό γυμνό επιτρέπεται ανάλογα με την κρίση των υπευθύνων.

:bulletred: Παρακαλούμε, έχε στο νου σου ότι απευθυνόμαστε σε ευρύ, ηλικιακά, κοινό και μέλη, οπότε να χρησιμοποιείς Mature Filters όταν χρειάζονται. Αυτό δεν γίνεται για λογοκρισία, αλλά για να παραμείνει το group ένα ασφαλές περιβάλλον για τα Παιδιά, την Οικογένεια και την Εργασία.

:bulletorange: Κάθε έργο ελέγχεται από διαφορετικούς Moderators κατα την διαδικασία της έγκρισης. Οι Moderators συνενοούνται για τις αποφάσεις που λαμβάνονται. Έχουμε το δικαίωμα να απορίψουμε ή να αφαιρέσουμε έργα οποιαδήποτε στιγμή. Αν απορίφθει κάτι, τότε δίνεται εξήγηση.

:bulletorange: Ο χρόνος για να τοποθετηθεί ένα έργο στην gallery είναι περίπου από 1 μέχρι 48 ωρες. Δεχόμαστε καθημερινά πολλά έργα. Ελέγχουμε τα έργα με την σειρά που υποβάλλονται. Διαφορετικοί Moderators ελέγχουν κάθε έργο για να βεβαιωθούν ότι ακολουθεί τις απαιτήσεις του Group για υποβολή, εύσημα και για κριτήρια υποβολής. Θα εξετάσουμε το έργο σου το συντομότερο δυνατό.Συνήθως, αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, η διαδικασία υποβολής δεν διαρκεί περισσότερο από μία ημέρα, ωστόσο αυτό επηρεάζεται από την κίνηση στο group.

Για την διασφάληση της ταχύτερης εξέτασης του έργου που υποβάλεις, φρόντησε να παρέχεις τις πληροφορείες που χρειάζονται, όπως: Mature filters, εύσημα και links για τα resources κλπ.

Πληροφορίες για τους Φακέλους υποβολής

:bulletgreen::pointr:"Featured" Art Gallery: Προχωρημένες Ικανότητες

:bulletgreen::pointr:"Fantasy": Σκηνές με θέμα Φαντασία

:bulletgreen::pointr:"Science Fiction" :Σκηνές με θέμα Επιστημονική Φαντασία

:bulletgreen::pointr:"Literature-Fantasy": Ποίηση και λογοτεχνία με θέμα Φαντασία

:bulletgreen::pointr:"Literature-Sci-fi": Ποίηση και λογοτεχνία με θέμα Επιστημονική Φαντασία

:bulletgreen::pointr:"Artisan Crafts" : Κατασκευές από μέταλλο, δέρμα, γλυπτά, κοσμήματα, κλπ.

:bulletgreen::pointr:"Steampunk" υλικό σχετικό με steampunk

:bulletgreen::pointr:"Abstract/Surreal" Αφηρημένο/Σουρεαλιστικό, όχι ρεαλιστικό, συχνα ονειρικό και παράξενο.

:bulletgreen::pointr:"Horror and Macabre" τρόμου και μακάβριο.

:bulletgreen::pointr:"The Critique Corner" κριτική για όλα τα επίπεδα ικανότητας.

:bulletgreen::pointr:"Resources" Tutorialas, εικόνες κλπ

Μετάφραση:

:icondem90:

Προσοχή

Ο σκοπός αυτού του blog δεν είναι συζητήσεις και διαφωνίες σχετικά με τους κανόνες λειτουργίας της deviantArt, του group ή τους νόμους προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων. Τέτοιου είδους σχόλια θα κρύβονται. Αυτό το blog έχει ως σκοπό να παρουσάσει τις οδηγίες του group. Εάν έχεις κάποια ερώτηση για της πληροφορίες που αναγράφονται, μην σχολιάσεις εδώ, καλύτερα στειλε ένα note στο group.

Fantasy Feature Vol. 36 - Choose your Favorite! 

25%
323 deviants said Journey by Grosnez
23%
292 deviants said Dovahkiin by 88grzes
20%
252 deviants said The Ritual by JBarrero
18%
230 deviants said Decision by 6kart
13%
171 deviants said Waypoint by 7ImpactGFX7

Sci-fi Feature Vol. 35 - Choose your Favorite! 

48%
616 deviants said Journey by haryarti
19%
246 deviants said The great space migration of 6785 by Tryingtofly
14%
176 deviants said Junk world 3 by WiredHuman
12%
152 deviants said Renaissance by FlorentLlamas
7%
87 deviants said FORCE_PUSH by donmalo

Recent Journal Entries

Connect with us!Custom

Counter Since May 1st 2010, Invisible Members not factored in free counters