Shop Mobile More Submit  Join Login
PROSIMO, PODROBNO PREBERITE NAVODILA

:star:Pozor prosimo, preberite tudi: Navodila za navajanje zaslug (Ang.) & Zahteve o fantaziji(Ang.)

Dobrodošli v skupini Realm of Fantasy (Kraljestvo fantazije, op. p.).

Kaj je fantazija?
     fantazíja  -e ž (ȋ) 1. prosto kombiniranje misli in predstav, domišljija: 2. predstava, ki ni osnovana na resničnosti
(Po spletni različici SSKJ, na voljo tu: bos.zrc-sazu.si/sskj.html)
Ta skupina je kraj, kjer se srečajo umetniki in navdušenci. Tu spoznavamo druge s podobnimi zanimanji ter si delimo domišlijo.

V tej skupini je prostora za vsa likovna in literarna dela, ki imajo opraviti s fantazijo in znanstveno fantastiko. Dobrodošli so vsi, ne glede na njihove sposobnosti, prav tako so dobrodošli vsi mediji. Če se torej zanimate za fantazijo in znanstveno fantastiko v katerikoli obliki, potem se nam pridružite.

Ta Journal naj bi se tudi posodabljal.

:bulletgreen: Posredovanje v galerije (Gallery Submissions) je možno vsak dan.

:bulletgreen: Posredujete lahko 2 stvari na teden. Močno vam svetujemo, da ne posredujete obeh na isti dan.

:bulletgreen: Za posredovanje, kliknite na gumb "Contribute Art", ki se nahaja na vrhu prve strani v modrem meniju Groups bar, ter na vrhu zelene/sive meni vrstice. Lahko pa greste do točno določene mape in kliknete na gumb "Submit to this Folder", ki se nahaja v zgornjem desnem kotu nad vsako mapo.

:bulletgreen:<b Vse, kar posredujete, mora upoštevati deviantART-ove pogoje storitve (Ang.)</b> (Terms of Service).

:bulletgreen: Če želite skupini posredovati svoja dela, morate biti član skupine Realm-of-Fantasy. Če želite postati član, kliknite gumb "Join Group" - najdete ga na vrhu glavne strani naše skupine v menijski vrstici. Ko bo članstvo sprejeto, boste obveščeni.

:bulletgreen: Vsa dela, ki jih posredujete, morajo vsebovati zadostno količino fantazijskih in/ali elementov znanstvene fantastike.

:bulletred::star:Ne uporabljati/spreminjati/urejati avtorsko zaščitenih (Copyright Protected) slik, ki ste jih našli prek interneta! V primeru, da dela niste naredili sami, morate dovoljenje za uporabo/spreminjanje dela dobiti od originalnega umetnika/podjetja. Ko sliko dokončate, morate priskrbeti povezavo do uporabljenega dela. Če nimate dovoljenja za uporabo, potem je to kršitev avtorskih pravic in tudi deviantART-ovih pogojev storitve.

:bulletred::star:Navedeni morajo biti vsi avtorji, povezave morajo biti priskrbljeni. Navesti morate vsakega ustvarjalca sredstev(slik, čopičev itd), ki ste jih uporabili, skupaj z povezavami do vsakega sredstva/vira, ne glede na to, kje ste ga našli. Ne samo do spletišča, na katerem se nahaja vir/sredstvo, temveč do vira/sredstva samega. To vključuje vendar ni omejeno na: "Stock Photos", "Clip Art", ozadja, viri/sredstva za aplikacije (čopiči, vzorci itd.) itd.

:bulletgreen: Dela, ki jih posredujete, morajo biti dokončana. Ne moremo sprejeti fotografij/skeniranih slik slabe kvalitete, če so zabrisani itd. Ne moremo sprejeti del na črtastem papirju ali nedokončanih risb, ki zgledajo tako kot skice. Sicer sprejemamo dela tako začetnikov kot profesionalcev, a predstavitev dela je zelo pomembna. Tutoriali morajo biti organizirani in taki, da jim zlahka sledimo. Tutoriali morajo biti tudi poučni in ustrezni.

:bulletred: Nobenih spornih del. To vključuje a ni omejeno na:
Prekomerno nasilje, spolni material, nakazovanje/namigovanje na spolnost, upodabljanje drugih spornih del, nakazano ali očitno.
Akti so sprejemljivi po odločitvi osebja.

:bulletred: Prosimo, zapomnite si da so člani skupine vseh starosti, zato uporabljajte 'Mature Filter' ko je to potrebno. To ni mišljeno kot cenzura, temveč zato, da bi bila skupina prijazna otrokom, družini ter delu.

:bulletgreen:Vsako delo preuči več moderatorjev skupine. Moderatorji se posvetujejo med sabo o vsaki odločitvi. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli zavrnemo ali odstranimo delo. Če delo zavrnemo, bomo odločitev obrazložili.

:bulletgreen:Navadno od trenutka, ko posredujete svoje delo v skupini pa do trenutka, ko je le-to objavljeno v galeriji, mine 1 do 48 ur. Vsak dan sprejmemo veliko del. Z njimi se ukvarjamo po istem vrstnem redu, kot pridejo v skupino. Več moderatorjev skupine preuči vsako delo da zagotovijo, da sledi navodilom za posredovanje, navajanje virov ter kriterijem. Vaša dela bomo predelali karseda hitro. Če ni nobenih težav, je delo sprejeto v manj kot enem dnevu, a je veliko odvisno tudi od prometa.

Da zagotovite hitro obdelovanje zahtevka za posredovanje, poskrbite da so vse potrebne informacije priskrbljene - to vključuje, vendar ni omejeno na: 'Mature Filters', navedba virov itd.

:bulletblue:Realm-of-Fantasy - informacije o mapah: realm-of-fantasy.deviantart.co… (Ang.)

OPOMBA

Ta Blog ni namenjen debatam in izražanju nestrinjanja z deviantART-ovimi Pogoji storitve, programom skupine, zakonih o avtorskih pravicah in tako dalje. Kakršni koli komentarji take narave bodo skriti. Ta blog je namenjen samo predstavitvi osnovnih pravil naše skupine. Če imate kakršne koli vprašanja glede tega bloga ali informacij, ki se nahajajo v tem blogu, ne komentirajte tu ampak pošljite zapisek (ang. Note) skupini.

Opomba prevajalca:
Sicer mi angleška različica ni nerazumljiva, vendar je prevajanje še vedno zelo zahtevno, saj je veliko odsekov takih, ki se jih ne da dobesedno prevesti iz angleščine. Če so kakšne nejasnosti, angleški blog: realm-of-fantasy.deviantart.co…

Prevajanje, ki ga :iconxternal7:

Recent Journal Entries

Connect with us!


Custom

Counter Since May 1st 2010, Invisible Members not factored in free counters